Logo S'land bestrating Zuidland
Blokhutten in De Lier voor extra opbergruimte en decoratie
De Lier

Blokhutten leverbaar in De Lier door S'land

Wilt u graag een extra opbergruimte in de tuin voor uw gereedschap, tuin kussens en fietsen? Gaat uw voorkeur uit naar blokhutten in De Lier? De mooiste blokhutten in De Lier en het grootste aanbod vindt u bij S’land. S’land is aanbieder van blokhutten in De Lier en geeft u graag deskundig advies. Onze blokhutten in De Lier zijn kleine houten woningen die bestaan uit houten balken. Door de variatie in maten en soorten kunnen de blokhutten in De Lier voor tal van doeleinden gebruikt worden. Wilt u graag een keuze maken uit de standaard blokhutten in De Lier? Of gaat uw voorkeur meer uit naar luxe blokhutten in De Lier, S’land is specialist in maatwerkoplossingen en standaard producten. Van schuurtje tot tuinhuis, onze blokhutten in De Lier zijn van hoogwaardige kwaliteit en voor uiterst scherpe prijzen verkrijgbaar. Zit uw droom blokhut er niet tussen? Kies dan het hout, de vorm en de afmeting en ons team maakt blokhutten in De Lier op maat.

Keuze uit blokhutten voor u in De Lier

De blokhutten in De Lier van S’land zijn geheel aan te passen aan uw wens. Daarnaast heeft u keuze uit een groot aanbod standaard blokhutten in De Lier:

De blokhut 3032 is uitgevoerd met een dubbele glasdeur, een uitzetraam en een grote luifel aan de voorzijde. Het zijraam kan in zowel de linker- als rechterzijwand worden geplaatst. Dit maakt de blokhutten in De Lier een ware decoratie in uw tuin.

Ruimte probleem in De Lier? Koop een blokhut bij S'land!

Heeft u last van een ruimte probleem? Teveel spullen in een te kleine schuur? Blokhutten in De Lier zijn dé oplossing voor uw ruimte probleem. Het zorgt voor een extra ruimte waar u al uw spullen kunt opbergen. Heeft u gezinsuitbreiding? Past de kinderwagen, het kinderfietsje en het zwembadje niet in de huidige schuur. Graag nodigen we u uit bij S’land voor het aanbod blokhutten in De Lier.

S'land bestrating plaatst voor u de blokhut in De Lier

Als u een keuze heeft gemaakt uit het aanbod blokhutten in De Lier komen wij deze graag bij u plaatsen. Bekijk de website van S’land en laat u inspireren door het aanbod blokhutten in De Lier. Wilt u extra deuren? Of graag leuke ramen? Blokhutten in De Lier maken uw tuin pas echt af. Heeft u interesse in extra opslag zoals een blokhut? Laat u dan eens informeren over de mogelijkheden. Zie de website voor de juiste contactgegevens.

Neem contact op

S land Bestrating logo
S land Bestrating

Stel uw vraag

Blokhutten | De Lier

Nieuws

Nieuws

Vanwege de sterke aanhoudende prijsstijgingen

zijn alle prijzen op de website niet meer geldig.

S’Land bestrating is hét adres voor:

  • het uitvoeren van alle mogelijke bestratingen
  • de aanleg van nieuwe tuinen
  • de verkoop van sierbestrating
  • grondwerk
  • riolering en hemelwaterafvoer

 

 

S land Bestrating logo
S land Bestrating

© S'Land Bestratingen - 2022 - Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site index | Cookieverklaring