Logo S'land bestrating Zuidland
Veranda

Het juiste adres voor uw terrasoverkapping 

Een plekje in uw tuin waar u alle seizoenen van kunt genieten, dat klinkt toch heerlijk? Met een mooie terrasoverkapping kan dit werkelijkheid worden. Bij S’Land bestratingen bent u ook aan het juiste adres voor terrasoverkappingen. Wij zijn gespecialiseerd in terrasoverkappingen waaronder u heerlijk kunt ontspannen, wanneer u wilt. U geniet van de zon, ook als het regent. U geniet in de zomer, maar ook in de herfst, lente of winter. Heeft u ideeën voor een terrasoverkapping of wilt u eerst graag wat advies inwinnen? Dan bent u van harte welkom! Neem contact op met ons op en ervaar wat er mogelijk is.  

Verleng uw woonkamer met een mooie veranda 

Het is onderhand een trend geworden om de tuin zo in te richten dat deze als het ware de woonruimte verlengt. Want waarom zou u altijd binnen zitten als u ook prima buiten kunt zitten? En als u dan buiten gaat zitten, waarom dan niet met alle luxe die u binnen ook gewend bent? Normaal gesproken kijken veel mensen al lang uit naar het moment dat zij weer buiten kunnen zitten, zeker na een lange winter. Met een mooie veranda of terrasoverkapping kunt u al vroeg in het jaar besluiten om buiten te gaan zitten. Als u dan buiten zit, zit u net als binnen comfortabel en heeft u alle privacy die u wenst.  

Een veranda van hout, aluminium of kunststof 

Met een mooie veranda verrijkt u uw woning en kunt u het hele jaar buiten zitten als u dit zou willen. Onze veranda’s zijn beschikbaar in verschillende materialen, zoals hout, aluminium of kunststof. Welke materiaalsoort u kiest voor uw veranda, zal afhangen van uw huis en de kozijnen van uw huis. Aluminium of kunststof stralen vaak minder sfeer uit dan hout, maar passen vaak weer beter bij een huis met kozijnen van kunststof.  

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

 

S land Bestrating logo
S land Bestrating
Nieuws

Nieuws

Vanwege de sterke aanhoudende prijsstijgingen

zijn alle prijzen op de website niet meer geldig.

S’Land bestrating is hét adres voor:

  • het uitvoeren van alle mogelijke bestratingen
  • de aanleg van nieuwe tuinen
  • de verkoop van sierbestrating
  • grondwerk
  • riolering en hemelwaterafvoer

 

 

S land Bestrating logo
S land Bestrating

© S'Land Bestratingen - 2024 - Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site index | Cookieverklaring