Logo S'land bestrating Zuidland
Veranda op maat
Veranda

Veranda op maat door S'land

Wilt u alle seizoenen kunnen genieten van een schitterende veranda in uw tuin? S’Land is specialist in het ontwerpen en maken van diverse soorten veranda’s. Wanneer u een veranda laat ontwikkelen door S’Land kunt u optimaal genieten van uw tuin. Of het nu gaat om een koude winterdag, een regenachtige herfstdag of een bloedhete zomerdag, onder onze veranda kunt u altijd buiten zitten. Wilt u een veranda laten maken door S’Land? Maak dan een afspraak met één van onze vakmensen. Wij maken een veranda geheel op maat en volledig naar uw wensen en eisen.

Soorten veranda

Het aanbouwen van een veranda kan een verrijking voor uw woning en voor uw tuin zijn. Er zijn verschillende soorten veranda’s waar u een keuze uit kunt maken.

  • Een veranda van hout - Een veranda van hout leeft meer dan een veranda van aluminium of kunststof. Een veranda van hout zal dan over het algemeen iets beter bij uw tuin passen dan wanneer u er voor kiest om aluminium of kunststof te gebruiken. Het verstandigste is om te kiezen voor een houtsoort die weinig onderhoud nodig heeft. Een veranda van vurenhout is bijvoorbeeld de minst verstandige keuze. Vurenhout kan rotten en kromtrekken wanneer u het niet goed schildert. Het betekent dat u, bij een goede verflaag, minstens eens in de twee jaar moet verven. Geïmpregneerd hout of behandeld steigerhout is dan een betere keuze.
  • Een veranda van aluminium of kunststof - Aluminium en kunststof zijn koele materialen die minder sfeer uitstralen dan hout. Als u ook kunststof kozijnen heeft, zal een kunststof veranda wel beter bij uw woning passen. Iedereen die kunststof kozijnen heeft, zal beamen dat deze bijzonder weinig onderhoud vergen. Eens in de zoveel tijd, bijvoorbeeld wanneer u de ramen lapt, een natte doek erover heen is voldoende.

Als u moet kiezen tussen een veranda van hout of van aluminium of kunststof, is er geen beste keuze. Het is maar net wat uw verwachtingen zijn, welk budget u heeft en wat u mooier vindt. Kunststof en aluminium zijn over het algemeen duurder dan hout, maar zijn in heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar. De keuze die u op het gebied van materiaal maakt, is heel smaakgevoelig.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

S land Bestrating logo
S land Bestrating

Stel uw vraag

Veranda

Nieuws

Nieuws

Vanwege de sterke aanhoudende prijsstijgingen

zijn alle prijzen op de website niet meer geldig.

S’Land bestrating is hét adres voor:

  • het uitvoeren van alle mogelijke bestratingen
  • de aanleg van nieuwe tuinen
  • de verkoop van sierbestrating
  • grondwerk
  • riolering en hemelwaterafvoer

 

 

S land Bestrating logo
S land Bestrating

© S'Land Bestratingen - 2022 - Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site index | Cookieverklaring