Logo S'land bestrating Zuidland
Tuinscherm in de regio Koewacht
Koewacht

Tuinscherm leverbaar in de regio Koewacht

Wilt u een mooi en functioneel tuinscherm dat past bij uw tuin? Dan zit u goed bij S’Land, dé tuinspecialist. Wanneer u een nieuw tuinscherm nodig heeft willen wij u graag van dienst zijn. Bij S’Land vindt u namelijk een groot assortiment tuinschermen. Weet u niet welk tuinscherm aansluit bij de stijl van uw tuin? Laat u dan adviseren over de verschillende soorten. S’Land denkt met u mee en stelt uw wensen en eisen centraal. Wij bieden verschillende modellen, goede kwaliteit voor een lage prijs en passend advies. Bent u benieuwd naar deze verschillende tuinschermen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met S’Land.

Waarom een tuinscherm bij S’Land kiezen voor uw tuin in Koewacht?

Zoekt u het perfecte tuinscherm voor uw tuin in Koewacht, dan bent u bij S'land op de juiste plek! Wij hebben een groot assortiment tuinschermen in verschillende modellen, soorten en maten. Zichtdichte tuinscherm of juist met een open structuur, maar ook combinaties van verschillende modellen die voor een mooie afwisseling in uw tuinafscheiding in Koewacht zorgen. Materialen zoals:

  • Hout
  • Kunststof
  • Gaas
  • Beton

U vindt het allemaal bij ons. Wanneer u een tuinscherm kiest van S’Land vlakbij Koewacht bent u verzekerd van een lange levensduur. Wij produceren de tuinschermen geheel op maat, aansluitend op uw wensen. Ze zijn gemaakt van de beste materialen en bestand tegen alle weersinvloeden. Wilt u een tuinscherm laten plaatsen bij u in Koewacht? Neem dan contact op met S’Land.

Houtsoorten tuinscherm leverbaar in Koewacht

In het ruime assortiment tuinschermen van S'land vindt u in Koewacht altijd het juiste tuinscherm voor in uw tuin. Kies bijvoorbeeld voor een geïmpregneerd tuinscherm of een tuinscherm gemaakt van hardhout. Geïmpregneerde tuinschermen worden behandeld met een waterafstotend middel. De schermen, vaak gemaakt van een zachte houtsoort, zijn hierdoor beter bestand tegen de weersomstandigheden. Geïmpregneerde tuinschermen zijn meest gebruikte tuinschermen. Een tuinscherm van hardhout kunt u met een gerust hart onbehandeld in uw tuin in Koewacht plaatsen. Het hout is van nature goed beschermd tegen water en isdaardoor zeer duurzaam. Composiet is een kunststof gemengd met houtvezels. Uw tuinscherm zal hierdoor minder werken (krom trekken). Onze composieten tuinschermen zijn kleurvast en zeer makkelijk in onderhoud. Lariks is een harde houtsoort met een hoge duurzaamheid. Het hout kan goed tegen water en is ondanks zijn hardheid zeer veerkrachtig. Advies nodig welk tuinscherm het meest past bij uw tuin in Koewacht? Neem dan contact op met S'land.

Afwerking van het tuinscherm in Koewacht

Een tuinscherm is verkrijgbaar in verschillende vormen bij S'land vlakbij Koewacht. De tuinschermen van composiet en lariks hebben een recht afgewerkte bovenkant, terwijl hardhouten en geïmpregneerde tuinschermen ook verkrijgbaar zijn met een toog. Deze bolling in de bovenkant zorgt voor een speels effect in uw schutting. De geïmpregneerde en hardhouten schuttingen kunnen ook geleverd worden met een zogenaamde V-trellis. Dit is een uitsparing in de schutting in de vorm van de letter ‘V’. De uitsparing is voorzien van een houten gaaswerk. Een afdeklat wordt bovenop het tuinscherm geplaatst om te voorkomen dat water het hout van het tuinscherm aantast. Het is een soort bescherming die de levensduur van uw tuinschermen verlengd. S'land kan u adviseren welk tuinscherm het best past in uw tuin in Koewacht, neem eens vrijblijvend contact op.

Neem contact op

S land Bestrating logo
S land Bestrating

Stel uw vraag

Tuinscherm | Koewacht

Nieuws

Nieuws

Vanwege de sterke aanhoudende prijsstijgingen

zijn alle prijzen op de website niet meer geldig.

S’Land bestrating is hét adres voor:

  • het uitvoeren van alle mogelijke bestratingen
  • de aanleg van nieuwe tuinen
  • de verkoop van sierbestrating
  • grondwerk
  • riolering en hemelwaterafvoer

 

 

S land Bestrating logo
S land Bestrating

© S'Land Bestratingen - 2023 - Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site index | Cookieverklaring