Logo S'land bestrating Zuidland
Schuttingen voor meer sfeer en privacy in uw tuin
Schuttingen

Schuttingen voor meer sfeer en privacy in uw tuin

Specialist in schuttingen nodig om uw tuin van nieuwe schuttingen te kunnen voorzien? Voor kwalitatief hoogwaardige schuttingen moet u beslist bij S’Land bestrating zijn. S’Land bestrating is gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen. Alle voorkomende werkzaamheden kunnen wij uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan alle mogelijke bestratingen maar ook aan het plaatsen van schuttingen. Wij kunnen iedere tuin van passende en prachtige schuttingen voorzien. Als wij schuttingen gaan plaatsen is het belangrijk vooraf uw wensen te bespreken. Aan de hand van uw wensen kunnen we passende schuttingen leveren. Houdt u van een warme uitstraling? Wilt u graag natuurlijke en duurzame materialen? Schuttingen die zorgen voor verfraaiing van uw tuin maar ook bescherming? Wij leveren deze graag. Wilt u graag schuttingen met klimplanten? Met de juiste schuttingen en planten zorgen wij ervoor dat deze binnen een aantal jaar volledig begroeid is. Dit brengt nog meer sfeer in uw woning.

Soorten schuttingen

Een indruk krijgen van de soorten schuttingen die wij kunnen leveren? Op onze website hebben wij verschillende schuttingen staan die wij kunnen plaatsen. Zo hebben wij de volgende hardhouten schuttingen:

Als wij schuttingen plaatsen zullen we op een sfeervolle wijze meer privacy in uw tuin creëren. Het heeft dus niet alleen een functioneel karakter maar ook een sfeervol karakter.

Schuttingen van goede kwaliteit

Als u kiest voor schuttingen van S’Land bestrating bent u verzekerd van zeer goede kwaliteit. Een schutting moet van goede kwaliteit zijn om lang mee te gaan want het heeft veel te kampen met o.a. weersinvloeden. Naast goede kwaliteit bieden onze hardhouten schuttingen nog meer voordelen. Zo hoeven deze schuttingen niet geschilderd te worden en zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk. Daarnaast zijn deze schuttingen stevig en daardoor bestendig tegen zeer stormachtig weer. Wilt u schuttingen laten plaatsen? S’Land bestrating verzorgt dit graag. Naast schuttingen plaatsen kunnen wij vele andere werkzaamheden in uw tuin verzorgen. Meer hierover leest u op onze website.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

S land Bestrating logo
S land Bestrating

Stel uw vraag

Schuttingen

Nieuws

Nieuws

Vanwege de sterke aanhoudende prijsstijgingen

zijn alle prijzen op de website niet meer geldig.

S’Land bestrating is hét adres voor:

  • het uitvoeren van alle mogelijke bestratingen
  • de aanleg van nieuwe tuinen
  • de verkoop van sierbestrating
  • grondwerk
  • riolering en hemelwaterafvoer

 

 

S land Bestrating logo
S land Bestrating

© S'Land Bestratingen - 2024 - Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site index | Cookieverklaring