Logo S'land bestrating Zuidland
Blokhutten in Nieuwerkerk aan den IJssel voor extra opbergruimte en decoratie
Nieuwerkerk aan den IJssel

Blokhutten leverbaar in Nieuwerkerk aan den IJssel door S'land

Wilt u graag een extra opbergruimte in de tuin voor uw gereedschap, tuin kussens en fietsen? Gaat uw voorkeur uit naar blokhutten in Nieuwerkerk aan den IJssel? De mooiste blokhutten in Nieuwerkerk aan den IJssel en het grootste aanbod vindt u bij S’land. S’land is aanbieder van blokhutten in Nieuwerkerk aan den IJssel en geeft u graag deskundig advies. Onze blokhutten in Nieuwerkerk aan den IJssel zijn kleine houten woningen die bestaan uit houten balken. Door de variatie in maten en soorten kunnen de blokhutten in Nieuwerkerk aan den IJssel voor tal van doeleinden gebruikt worden. Wilt u graag een keuze maken uit de standaard blokhutten in Nieuwerkerk aan den IJssel? Of gaat uw voorkeur meer uit naar luxe blokhutten in Nieuwerkerk aan den IJssel, S’land is specialist in maatwerkoplossingen en standaard producten. Van schuurtje tot tuinhuis, onze blokhutten in Nieuwerkerk aan den IJssel zijn van hoogwaardige kwaliteit en voor uiterst scherpe prijzen verkrijgbaar. Zit uw droom blokhut er niet tussen? Kies dan het hout, de vorm en de afmeting en ons team maakt blokhutten in Nieuwerkerk aan den IJssel op maat.

Keuze uit blokhutten voor u in Nieuwerkerk aan den IJssel

De blokhutten in Nieuwerkerk aan den IJssel van S’land zijn geheel aan te passen aan uw wens. Daarnaast heeft u keuze uit een groot aanbod standaard blokhutten in Nieuwerkerk aan den IJssel:

De blokhut 3032 is uitgevoerd met een dubbele glasdeur, een uitzetraam en een grote luifel aan de voorzijde. Het zijraam kan in zowel de linker- als rechterzijwand worden geplaatst. Dit maakt de blokhutten in Nieuwerkerk aan den IJssel een ware decoratie in uw tuin.

Ruimte probleem in Nieuwerkerk aan den IJssel? Koop een blokhut bij S'land!

Heeft u last van een ruimte probleem? Teveel spullen in een te kleine schuur? Blokhutten in Nieuwerkerk aan den IJssel zijn dé oplossing voor uw ruimte probleem. Het zorgt voor een extra ruimte waar u al uw spullen kunt opbergen. Heeft u gezinsuitbreiding? Past de kinderwagen, het kinderfietsje en het zwembadje niet in de huidige schuur. Graag nodigen we u uit bij S’land voor het aanbod blokhutten in Nieuwerkerk aan den IJssel.

S'land bestrating plaatst voor u de blokhut in Nieuwerkerk aan den IJssel

Als u een keuze heeft gemaakt uit het aanbod blokhutten in Nieuwerkerk aan den IJssel komen wij deze graag bij u plaatsen. Bekijk de website van S’land en laat u inspireren door het aanbod blokhutten in Nieuwerkerk aan den IJssel. Wilt u extra deuren? Of graag leuke ramen? Blokhutten in Nieuwerkerk aan den IJssel maken uw tuin pas echt af. Heeft u interesse in extra opslag zoals een blokhut? Laat u dan eens informeren over de mogelijkheden. Zie de website voor de juiste contactgegevens.

Neem contact op

S land Bestrating logo
S land Bestrating

Stel uw vraag

Blokhutten | Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuws

Nieuws

wegens familiale omstandigheden gesloten t/m 5-2-22

 

Vanwege de sterke aanhoudende prijsstijgingen

zijn alle prijzen op de website niet meer geldig.

S’Land bestrating is hét adres voor:

  • het uitvoeren van alle mogelijke bestratingen
  • de aanleg van nieuwe tuinen
  • de verkoop van sierbestrating
  • grondwerk
  • riolering en hemelwaterafvoer

 

 

S land Bestrating logo
S land Bestrating

© S'Land Bestratingen - 2022 - Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site index | Cookieverklaring